Hvem er jeg ?

                                                                                 

Mit navn er Susanne Clausen Riis – og jeg er indehaver af   “Balancekunst” – et drømmeprojekt med fokus på krop og sjæl – og balancen imellem det hele…

En del hektiske år, blandt andet som lærer i Folkeskolen, førte lykkeligvis også noget andet med sig – og tiden siden har været meget spændende …

 

 

Her kom først Yoga og siden TRE til at spille en meget væsentlig rolle, – og jeg er taknemmelig over, at jeg i dag har mulighed for at lære mere, udvikle og dele nogle af disse erfaringer. (Læs mere om min tilgang til Yoga og TRE andetsteds på siden).

Har nu haft fornøjelsen af mit kropsligt orienterede undervisningsvirke her i ”Balancekunst” i nogle år – synes det er et lyst, godt og rummeligt sted – på den landlige hjemadresse i Ulbølle/ V.Skerninge, og jeg glæder mig dagligt over at være og virke i dette felt – i samværet med dem jeg kan dele det med.

Feltet jeg bevæger mig indenfor flytter sig hele tiden og rejsen finder løbende nye destinationer at udfolde sig indenfor, men det handler hele tiden om bedre velvære i – og samarbejde mellem krop og sind… personligt og ‘professionelt’.

Privat er jeg så heldig at være godt gift og mor til 2 skønne unge mennesker. Blev i sin tid født – og opvoksede på Læsø, har også boet mange år i Grønland og nu senest 21 år i det sydfynske…

Føler mig egentlig rigtig godt hjemme mange steder og i mange interessefelter og har det nok lidt ligesom heste; at bevægelses-FRIHED er helt essentiel. Det næste sted – den næste bevægelse, tanke eller oplevelse emmer af liv og nye muligheder. Samtidig er hesten også 100 % til stede i nuet og udpræget god til at bevare jordforbindelsen, – og dén kvalitet er også ret inspirerende – og vældig nyttig at have i sit liv.

 

IMG_0620 “There is something about the outside of a horse, 

                                that is good for something inside the man.”

                                                                            – Winston Churchill

 

 

 

 

STB15_Susanne_12

Uddannelsesmæssig baggrund:

Er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har siden uddannet mig indenfor forskellige selvudviklingsretninger herunder NLP, coaching (Futurepace, Manning Inspire) – og mindfulness (Mindfulness Akademiet). Og sideløbende hermed har jeg uddannet mig alsidigt indenfor YOGA:

  1. ART- Yoga-skolen v/ Eva Ingrid Westhoff – grundlæggende Hatha
  2. Sattva, v/ Mari Nordstrøm – Yin Yoga
  3. YogaSOMATICS v/Ateeka Borud – somatisk, sansebaseret og ‘blød, flow-præget’  yoga
  4. Brahmani Yoga v/Julie Martin, en somatisk, ‘legepræget og intelligent’ yogaform

Er desuden TRE-provider (Tension and Trauma Releasing Exercises) v/Holoworld, – og senest har jeg færdiggjort en uddannelse v/ Sonia Gomes  i SOMA- Embodiment (2022). (Traumeterapi)

Det er således et udpræget kropsligt aspekt der står mit hjerte nært, – men der har også sneget sig et par år ind på Tobiasskolen, indenfor Spirituel krops- og psykoterapi og endelig også en Masteruddannelse i Systemisk Familieopstilling fra Isfo.

At arbejde terapeutisk og læringsorienteret med heste er noget jeg undersøger både indenfor Eagala-metoden og med inspiration fra flere andre retninger, herunder ARCH.

Når jeg holder ‘fri’ elsker jeg at tilbringe tid med min familie, mine heste, vores hunde, – at synge, male og opholde mig i naturen.

 

 

WEB_STB15_Susanne-15

“Life is a balance of holding on and letting go”

                                                          -Rumi