Foredrag med Dorte Eldrup d. 14. november 2016

KOM TIL FOREDRAG!  – Det bliver livsbekræftende og lærerigt!!

Vil gerne her minde om muligheden for at høre og opleve Dorte Eldrups foredrag “Fra indre smerte til frihed og balance,” som finder sted her i Balancekunst mandag d. 14. november 2016 kl. 19 – 21.30

Velkommen til Dorte! Glæder mig til at høre hvad du har på hjerte … Bedste hilsner, Susanne

 

dorte-eldrup


Kom til en aften med et dybt personligt foredrag og oplæg til snakke, diskussioner eller andet, der dukker op, når vi røres og rammes i en fortælling.

————————–————————-

Hvordan kan man komme hel igennem en periode på 4 år, der bl.a. har budt på 2 gange brystkræft med både kemo og fjernelse af brystet, en psykiatrisk diagnose, en langtids-sygemelding på 1 1⁄2 år p.g.a. stress/depression, mistet job, en mor, der blev syg og døde, et brudt parforhold, 4 flytninger, en retssag, nyt parforhold og en uddannelse til psykoterapeut – alt på samme tid?

For mig var det flere gange et spørgsmål om liv eller død – på flere plan. Det har været en lang, svær og samtidig ”interessant” rejse, og undervejs oplevede jeg flere perioder, hvor jeg bare ønskede at give op og ”gå i vandet”, for bare at forsvinde.

Meningsløsheden og magtesløsheden var ofte så overvældende, at jeg ikke følte, jeg kunne mobilisere flere kræfter og ikke var værd for min familie og mine venner at ”samle på”.

I dag kan jeg fylde mig selv ud, trække vejret, leve fra mit inderste autentiske selv og være den bedste udgave af mig selv – både i forhold til mine nærmeste og i forhold til alle, der søger mig i kraft af mit terapeutiske arbejde.

Foredraget kan være relevant for dig,
• hvis du – eller en du har kær, er ramt af alvorlig sygdom
• hvis du har mistet og ikke kan finde tilbage til livet
• hvis du føler, at livet er overvældende eller udfordrende
• hvis du har fået en diagnose, som du skal forholde dig til
• hvis du mangler tro, håb og lys forude
• der blot er nysgerrig og har lyst til at blive inspireret og få et indblik i, hvordan livet også kan udfordre os og hvordan vi kan vokse i det, vi møder på vores vej.Aftenen vil foregå som en levende proces, hvor der er plads til spørgsmål, refleksioner, kritiske holdninger, rummelighed og “aha-oplevelser”.

Pris for deltagelse: Kr. 100,00

Adresse: “Balancekunst”, Fåborgvej 122, Ulbølle, 5762 V. Skerninge

Tilmelding på mail@dorteeldrup.dk eller telefon 2395 4949
Tryk meget gerne tilmeld herinde også.

Du vil modtage en bekræftelse hurtigst muligt efter din tilmelding…

Se mere på www.dorteeldrup.dk

DEL GERNE DENNE MED DINE VENNER OG FAMILIE – på forhånd tak 🙂

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *